15.7.09

Gunaydin!!

Aaaah!! HOUSTON WE HAVE A PROBLEM!!
NO, THERE IS NO MOON HERE!!

40 yıl önce başlayan Ay seferinin aldatmaca olduğuna inanan komplo teorisyenlerinin öne sürdüğü en yaygın 10 neden

1- Astronotlar Amerikan bayrağını diktiklerinde bayrak dalgalanıyor. Ay’da rüzgar yok.

2- Apollo astronotları tarafından Ay’ın yüzeyinden çekilen fotoğraflarda yıldızlar görünmüyor.

3- Fotoğraflarda Ay’a inen modülün yaratması gereken krater görünmüyor.

4- İniş modülünün ağılrığı 17 tondu ve kum üzerinde hiçbir iz bırakmadan duruyordu. Halbuki hemen yanıbaşında astronotların kumdaki ayak izlerini görmek mümkündü.

5- Nem ve güçlü yer çekiminin bulunmadığı Ay’ın yüzeyindeki ince kumdaki ayak izleri beklenmedik bir şekilde iyi çıkmış. Adeta ıslak kumda yapılmış gibi duruyor.

6- İniş modülü Ay’ın yüzeyinden ayrıldıktan sonra roketten çıkması gereken alev görünmüyor.

7- Filmi hızlı oynattığınızda Ay’ın yüzeyinde yürüyen astronotların aslında yeryüzünde yürüdüklerini ve filmin daha sonrra yavaşlatılmış gibi olduğu görülüyor.

8- Van Allen radyasyon kuşağından çıkan radyasyona maruz kalan astronotların ölmüş olması gerekirdi. (!!!! Van Allen radyasyon kusagi degil yanniz o..ama neysee!! )

9- Ay’dan getirilen kaya parçaları Antarktika’ya yapılan bilimsel keşif gezilerinden toplanan kaya parçaları ile aynı.

10- Ay’a yapılan altı iniş de Nixon yönetimi sırasında oldu. Aradan geçen 40 yıl içersinde kaydedilen hızlı teknolojik gelişmelere karşın başka hiçbir ulusal lider Ay’a astronot indirdiğini iddia etmedi.


Tabii ki de komplo teorisyenleri denicek onlara....Daha yeni hemde, zamanin basbakani nukleer silah aramiyor muydu orada burada deli fisek gibi bunu da yutmak cok zor olmamistir eminim 350 milyon nufuslu at gozluklu koyun surusu icin..gerci bizde hepimiz bir zamanlar o surunun icinde degil miydik!

Hiç yorum yok: